Heikki Sulander Photography

Tervetuloa taianomaisten maisemien ja iloisten retkeilijöiden maailmaan! Heikki Sulander vie sinut retkelle Sompion maisemiin.
Lue lisää

Luontoa ja luonnetta – Sulander Photography

Laita hetkeksi silmäsi kiinni ja kuvittele itsesi Suomen Lappiin. Näe mielessäsi, miten kirkas vesi kimmeltää horisontissa ja ruska loistaa Pyhä-Nattasen rinteillä. Vakaa kivi tuntuu viileältä jalkojesi alla.

Jos olisit paikan päällä, saattaisit napsaista tilanteesta valokuvankin. Muistaaksesi maiseman ja värit, mutta ennen kaikkea taltioidaksesi henkeäsalpaavan tunteen, joka moisen luonnon kauneuden edessä sydänalassa tuntuu. Palataksesi siihen vielä vuosien jälkeenkin. Valokuva ei ole koskaan vain kuva, vaan taltioitu muisto ja tunne. Siihen perustuu valokuvaaja Heikki Sulanderin työ.

”Ei kukaan tahdo vain valokuvaa, vaan taltioitua fiilistä!”

Heikki katsoo maailmaa sulkimen läpi eri tavalla kuin moni muu ja uskoo väkevästi siihen, että jokainen tunne on mahdollista tallentaa niin surusta iloon, kuin vihasta rakkauteenkin. 

Jos Michelangelo löysi hahmot kiven sisästä, Heikki kaivaa tunteen raakakuvasta ja nostaa sen esiin, kunhan alkuperäinen valon ja varjon leikki ei koskaan tuhoudu.

Sulander Photographyn toiminta perustuu valo- ja videokuvaamisen kannalta kaikkiruokaisuuteen

Tapahtumat, maisemat, yksityiskohdat tai kohde maisemassa. Vahvat henkilökuvat.

Jokaisella kuvaajalla on toki omat suosikkikuvauskohteensa. Heikin kohdalla ne ovat auringonnousut. Omalla tavallaan ne kiteyttävät miehen omaa elämänasennetta. Jokainen auringonnousu on uusi herääminen ja uusi päivä. 

Eivätkä auringonnousut ole koskaan toistensa kaltaisia – kuten eivät tunteella otetut valokuvatkaan.

——————–

Haluaisitko sinä valokuvia, joissa olet luontoretken lumoissa tai Kultakylän kultahuuhtomolla kultakuumeisena? Kenties erilaisen hääkuvan luontomiljöössä, sinulle rakkaassa paikassa?

Heikki ottaa sinusta ja seurueestasi eeppisiä kuvia, jotta sinä voit keskittyä kokemukseen ja luontoon. Hän voi myös opettaa sinua oman kamerasi käytössä.

Kuvat saat retken jälkeen sähköpostiisi käsiteltyinä. 

Heikki tarjoaa valo- ja videokuvauspalveluita ja sisällöntuotantoa yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. 

YHTEYSTIEDOT

+358 40 141 0885
sulanderphoto@gmail.com

Sodankylä, Tankavaara – Jyväskylä

 

Pin It on Pinterest

Share This