Ivalojoen matkailupalvelut KY

Ivalojoen Matkailupalvelut ky tuottaa luontomatkailu-, koulutus- ja majoituspalveluita ympärivuoden Ivalojoen jokimaisemissa ja Hammastunturin erämaa-alueella.
Lue lisää

Ohjelmapalveluissa pyrimme hiljaiseen, ympäristöä mahdollisimman vähän kuluttavaan matkailuun. Haluamme tarjota kokemuksia ja elämyksiä Lapin luonnossa ilman moottoreiden pauhua. Kesällä ja syksyllä tarjoamme mm. melontaohjelmapalveluita, kalastus- ja metsästysretkiä, kullanhuuhdontaa eri menetelmin (mm. imurointi), vaellukset, luontoretket ja tarvittaessa vuokraamme sinulle kanootin. Talvisin pääset kanssamme retkelle tai pidemmälle vaellukselle hiihtäen tai lumikenkäillen, tai voit narrata kaloja pilkkien, tai metsästää upeita revontulia ohjatuilla retkillämme.

Majoituspalveluita tarjoamme Köysivaaran eräkeskuksessa, joka sijaitee n. 38km päässä Saariselän matkailukeskuksesta, lähellä Kutturan kylää. Ivalon lentokentälle matkaa kertyy n. 63 km (45min).

Köysivaaran erämaakeskuksen monimuotoisia tiloja voi myös vuokrata omaan käyttöön. Majoitustilaa kartanosta löytyy niin isoille kuin pienille ryhmille. Pihapiirissä on iso, ihana puusauna ja pieni arktinen lampi, jossa on mukava pulahtaa. Köysivaara on myös erinomainen leirikoulukeskus sekä luonnonläheinen koulutuspaikka erilaisille oppilaitoksille, seuroille, järjestöille ja yrityksille.

  • Isommus-tupa 18 petipaikkaa+ erillinen huone 3:lle hengelle, oma sisäänkäynti
  • Täi, kaksio omalla keittiöllä ja sisäänkäynnillä (4+3hlö)
  • Lutikka-sali 12 hlö, oma sisäänkäynti
  • Petronella 2hlö

Keittiömme on käytettävissä ja tilauksesta toteutamme myös juhla-ja ruokapalvelut. Ruokapalveluja järjestämme asiakkaan toiveiden mukaan aina kotiruuasta gourmet-illallisiin. Raaka-aineet hankitaan pääsääntöisesti lähialueelta ja alueen omilta yrittäjiltä:

  • Inarinjärven kalat
  • riista (karhu, hirvi, riekko ja poro)
  • marjat, hillot ja mehut

YHTEYSTIEDOT

www.ivalojoenmatkailupalvelut.fi/

+358 40 588 2831, ivalojoen.matkailupalvelut@gmail.com

Kutturantie 2703, Inari

Pin It on Pinterest

Share This