Lapin kulta on puhdasta ja eettisesti tuotettua

Lapin kultahippujen kultapitoisuus on yli 90 %. Lapin kullantuotanto on ympäristöystävällistä ja turvallista, sillä kullankaivajat käyttävät vain vettä kullan erottamiseen.

Sertifioitu Lapin kulta

Olet varmaankin kuullut legendoja Alaskan ja Väli-Amerikan uskomattomista kultalöydöistä, mutta tiesitkö, että maailman puhtain kulta löytyy Euroopasta, kaukaa napapiirin pohjoispuolelta, Suomen Lapista?

Lapin kultahippujen kultapitoisuus on yli 90 prosenttia. Toisin kuin useimmissa muissa maailman kolkissa, ei Lapista löydetyssä kullassa ole juurikaan epäpuhtauksia. Hopeaa Lapin kullassa sen sijaan on jonkin verran, minkä ansiosta siitä onkin erityisen hyvä valmistaa upeita, uniikkeja koruja.

Sertifioitu Lapin kulta on paitsi puhdasta, myös eettistä sekä täysin jäljitettävissä. Kun ostat sertifioitua Lapin kultaa vaikkapa hippuna tai koruna, saat tietää tarkalleen, kuka sertifioiduista kullankaivajistamme on kyseisen kullan löytänyt, milloin ja mistä. Eikö olisikin hauska tietää, minkä Lapin tunturimailla virtaavan joen varrelta juuri sinun sormessasi kimaltelevan sormuksen kulta on löydetty?

Lapissa irtokultaa kaivetaan perinteisin metodein vastuullisesti ja kestävästi: myrkkyjä ei käytetä. Kultahiput huuhdotaan hiekasta yksinkertaisesti vettä ja vaskoolia taitavasti käyttäen.

Pin It on Pinterest

Share This