Samperin Savotta

Samperin Savotta on lämminhenkinen, hyvän palvelun hotelli- ja lomakeskus Savukoskella Kemijoen äärellä. Ympärillä levittäytyvät laajat erämaat jylhine vaaroineen, erämaajokineen ja tuntureineen. Ne tarjoavat luontomatkailulle puitteet, joiden vertaista saa hakea.
Lue lisää

Kelkkailu, ulkoilu, kalastus ja metsästys puhtaassa luonnossa saavat kaupunkien kiireet unohtumaan. Anna itsellesi, perheellesi ja ystävillesi aikaa – hetkiä, joiden muisto säilyy vuosia. Moottorikelkkasafari halki lumisten metsien lähituntureille, porotilavierailu, koiravaljakkoajelu tai pilkkikalastus ovat unohtumattomia elämyksiä. Kesäisin alueen lukuisat joet houkuttelevat melontaretkille ja kalastamaan. Koilliskairan erämaassa koet todellisia elämyksiä kokeneiden eräoppaiden johdolla. Luonnossa voit liikkua valintasi mukaan joko merkittyjä reittejä pitkin tai vapaasti vaeltaen omia polkuja. Omatoimiliikkujalle tarjoamme vuokralle laadukkaat välineet.

Majoittukaa hotellihuoneisiin, tunnelmalliseen mökkiin tai eräkämppään. Sytyttäkää tulet takkaan tai rentoutukaa saunan lämmössä. Meiltä löydät sopivan majoituksen kaikille kulkijoille. Majoittuminen onnistuu myös lemmikin kanssa mökeissä ja osassa hotellihuoneita.

Viihtyisä ja tilava ravintolamme on monipuolinen tapahtumapaikka. Arkipäivisin toimimme lounasravintolana, viikonloppuisin tarjoamme elävää musiikkia tai Karaokea.
Ravintolatiloistamme löytyy noin 100 asiakaspaikkaa.

Suunnitteletko kokousta, illanviettoa tai yritystilaisuutta? Meiltä löydät monipuoliset tilat ja palvelut myös kokousten järjestämiseen.

Samperin Savotta on myös paikallisten kohtaamis- ja illanviettopaikka, jossa tunnelma on välitön ja värikäs.

Tervetuloa Samperiin!

 

YHTEYSTIEDOT

+358 16 841 351

info@samperi.com
Samperintie 34,
98800 Savukoski

samperi.com

Pin It on Pinterest

Share This