Tankavaaran kultakylä

Lapin kullankaivajien perustama Lapin kullankaivukulttuurin esittelijä. Kesäisin voit kokeilla kullanhuuhdontaa aidoilla huuhdontapaikoilla, talvisinkin elämys on mahdollinen sisähuuhtomossamme. Nuggetin aukiolla nähtävänä rakennuksia maailman kultakentiltä.
Lue lisää

Pääkuva: Heikki Sulander

Tankavaaran Kultakylässä hotellimajoitusta ympäri vuoden. 2019 valmistuneissa Kultaränni hotellihuoneissa on jokaisessa huoneessa oma vessa ja sadesuihku sekä wifi. Huoneita on yhteensä 23 kappaletta, parivuoteella tai erillisillä sängyillä.

Kullankaivajamökit 2–4 hengelle (wc:t, suihkut ja keittiö erillisessä huoltorakennuksessa). Korundi-huoneistot 2–4 hengelle, jokaisessa wc ja suihku. Leirintäalueella on caravan-paikkoja sähkölla tai ilman seka telttailumahdollisuus. Sauna tilauksesta. Kahvila-Ravintola Wanha Waskoolimies avoinna joka päivä ympäri vuoden. Menu vaihtuu sesongin mukaan, lähellä Lapin puhtaassa luonnossa tuotetut raaka-aineet. Lisäksi Nugget-ravintola tapahtumien aikaan. Erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Kesäisin kullanhuuhdontaa sekä mahdollisuus valtauskaivupaikan vuokraukseen. Opastettuja luontoretkiä sekä melontamahdollisuutta voi kysyä Kultakylästä. Talvella opastettuja retkiä, revontulisafareita sekä autolla, että moottorikelkan reen kyydissä. Järjestämme myös kelkka- ja porosafareita. Vuokrattavana liukulumikenkiä ja -suksia. Kultakylän pihaporot saapuvat luoksemme talven viettoon ja niitä pääsee tapaamaan. Ravintola Wanhasta Waskoolimiehestä voi ostaa pussin jäkälää ja ruokkia suloisia poroja itse.

YHTEYSTIEDOT

+358 16 626 158, info@tankavaara.fi
Tankavaarantie 31, 99695 Tankavaara

www.tankavaara.fi

Pin It on Pinterest

Share This