JK Tokka

JK Tokka

Reindeer Farm JK Tokka tarjoaa poroelämyksiä ja lappilaisia käsitöitä Kersilön kylässä. Lisätietoa, kuvagalleria ja varaukset: www.reindeerfarmjktokka.com Ivalontie 193899660 Kersilöjenni.kaaretkoski@hotmail.com
Koe Sompio talvella

Koe Sompio talvella

Koe Sompio talvella Tätä on Lapin rauha, puhtaus ja kauneus aidoimmillaan. ; Sompio sijaitsee kaukana kaupungeista. Koska valosaastetta ei käytännössä ole, revontulet ja linnunrata erottuvat paremmin. Kuutamon valaistessa lumihankia huomaat, että Lapissa kaamos...
Lähde melontaretkelle Tankajoelle

Lähde melontaretkelle Tankajoelle

15 kilometriä pitkä Tankajoen melontareitti virtaa Lapin kultamaiden halki: täällä on mukava nauttia luonnon hiljaisuudesta, puhtaudesta ja kauneudesta. Tankajoki sopii melottavaksi niin kanootilla kuin kajakillakin.

Vuotson Hurjat ry

Vuotson Hurjat ry

Vuotsolainen urheiluseura, joka järjestää porokisoja ja muita tapahtumia kuten yhteistyössä Tankavaaran kultakylän kanssa.

Kasper von Wuthenau

Kasper von Wuthenau

Saksalainen geologi ja koruntekijä, joka toimii Tankavaarassa museo- ja kullankaivuoppaana. Hänen tekemiään kulta- ja nopeakoruja voit ostaa Tankavaaran aukiolta, jossa hän pitää kivi- ja mineraalimyymälää.

Pin It on Pinterest